BOS-SF DIA11: BIG PINE – SANTA CLARA!

screen-shot-2016-11-20-at-3-22-25-pm

Final del trajecte: arribem a Santa Clara! No és San Francisco (a 45min) però aquí és on viuré els pròxims 6 mesos. Hagués estat bonic acabar passant pel Golden Gate i arribar a San Francisco però no ha pogut ser. De camí hem passat per Yosemite, l’últim parc nacional i famós per les muntanyes, el “Gran Capitán” i els llacs. És un lloc per desconectar relativament prop de la city. I això és tot: 11 dies i més de 5000km amb cotxe. Una aventura increible!

  • Yosemite (CA): És el parc nacional més proper a San Francisco i Silicon Valley. És típic anar-hi a esquiar, a passejar o simplement a desconectar. No tenim temps a fer caminades o veure gaires coses, simplement parar en alguns punts prop de la carretera. Tornarem!
  • Santa Clara (CA): Silicon Valley és famós arreu del món. Les grans empreses tecnològiques estan aquí: Google, Apple, Facebook, Twitter, Linkedin, Intel… Serà el segon cop que viuré a la zona, i espero tenir temps per voltar: San Francisco, Santa Cruz, la costa californiana… proximament al bloc!
Advertisements