BOS-SF Dia1: Framingham-Buffalo

Screen Shot 2016-11-04 at 1.38.35 AM.png
Els petits poblets de l’oest de Massachussets son molt macos pero ja hi haviem estat. Molta natura i els típics ponts coberts de Nova Inglaterra. Seguim cap a Nova York. L’estat, no la capital! És molt bonic, molta natura i molt verge. Hi ha petits poblets amish i tenim la primera aventura/anècdota del viatge. Bon inici!
  • Little Falls (NY): primera parada per visitar els poblets Amish (i menjar be!). Els Amish viuen en granges i no utilitzen cotxes ni electricitat. Viuen com fa 100 anys. El menjar Little Falls és un poblet ben bonic amb un llac i riu. Ideal per comprar el tipic pastís de tomàquet (tomato pie) de l’estat de Nova York. Primera anècdota del viatge: ens para la policia, ens han confós per algú altre! Acaben recomenant-nos una pastisseria on venen els millors donuts de la zona!
  • Skaneateless (NY): un poblet vacacional molt popular. Un llac perfecte per gaudir de la posta de sol. És un dels “finger lakes”, 5 llacs en forma de dits. Sopem al lloc famós, típic i turístic, sobretot famós pel marisc. I és de Boston! Comencem bé!
Advertisements